Home

Perdormire
Спорт Струмица

ДЕНЕСКА ФИНАЛЕ НА ЕДЕН ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ТУРНИРИ ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО РЕГИОНОТ – ВЕЛИГДЕНСКИ ТУРНИР ВО ДОБРОШИНЦИ!

Home

Денес е последен ден односно ФИНАЛЕ на еден од најголемите турнири во мал фудбал во регионот – Велигденски турнир во Мал фудбал Доброшинци 2022.

Ќе се одиграат три натпревари односно финале во кадетска конкуренција во 20:00 часот помеѓу екипите на ПЕПИ ТРАВЕЛ и ДТ ТРАВЕЛ, потоа во 20:45 минути се игра натпревар за 3то место помеѓу екипите на ВАСФИЛ СОНЦЕ и ЕНЕРЏИ ДРИНК и за крај на вечерта големото ФИНАЛЕ помеѓу екипите на ФРЕИХТ ОНЕ од Радовиш против ГОСТИЛНИЦА БАЧЕ од 21:45 часот.