ДЕНЕСКА АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ ВО ПРОСЕНИКОВО!

декември 22, 2021

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Акција за чистење во Просениково.

Заедно со Комуналец работиме посветено за градот но и за нашите населени места кои се душата на Струмица.
Продолжуваме уште појјако.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: