ДЕЧИЊА И ВОЗРАЗНИ, ХРИСТИЈАНИ И МУСЛИМАНИ – ЗАЕДНИЧКИ СЕ СОБРАА И ГО ИСЧИСТИЈА ОТПАДОТ ОКОЛУ УЧИЛИШТЕТО И КУЛТУРНИОТ ДОМ ВО БАНСКО!

април 12, 2021

Струмичко изминатиов период докажува како заеднички се работи за подобра и почиста средина за сите нас. Таков е случајот и во Банско каде дечиња и возрасни, Христијани и Муслимани вчера се собраа и заеднички го исчистија отпадот околу училиштето и Културниот дом. Ова е доказ дека работите одат на подобро и само така ќе успееме да создадеме подобар свет и подобра средина!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: