Да се навратиме во минатото – „Пу за мене, пу за сите спас“

ноември 17, 2021

Во соработка со талентираните дечки од Инстаграм профилот @detstvo.mk , тимот на Струмица Денес ве навраќа на убавото детство и сите спомени кои одат заедно со него. Фотографиите се идеи на сопствениците на Инстаграм профилот, а неретко во давањето идеи учествуваат и самите следбеници. Изразите се кратки, но повеќе од доволно да ја разбудат носталгијата.

Па, денес ќе се навратиме во минатото со :

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ