Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: Злото започна и ќе заврши во Струмица – Народот на 8 мај ќе стави крај на катастрофалните политики на ненародната власт!

февруари 13, 2024

Д-р Никола Маџунков, советник во советот на општина Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Злото започна и ќе заврши во Струмица. Народот на 8 мај ќе стави крај на сите катастрофални политики на оваа ненародна власт која работи против сопствената земја. 🚨

Немаме време за губење, да застанеме заедно рамо до рамо и да изградиме подобра и побезбедна иднина за идните поколенија! 🇲🇰

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: