Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: Општина Струмица после 4 години успеа да стигне да ја асфалтира и втората улица на дел од каналот Крушевска Република!

септември 6, 2023

Д-р Никола Маџунков, советник во советот на општина Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Општина Струмица после 4 години успеа да стигне да ја асфалтира и втората улица на дел од каналот Крушевска Република. ❌

Нефункционалниот и бетонизиран дел од каналот Крушевска Република претставува симбол за обеќани и нереализирани проекти на СДС во Општина Струмица, кој граѓаните го платија неколку пати. ( профитерски проект врз грбот на граѓаните ) ❌

Во меѓувреме другите општини за две години добија современи булевари со современи канализациони решенија. ( за да нема поплави ) ⭕

Со таква реализација на проекти во интерес на граѓаните, следната година ќе имаме уште 20% помалку деца запишани во основните и средните училишта ❗

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: