strumica denes logo

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: На Македонија и се потребни функционални институции кои ќе бидат во служба на народот!

Автор:

Датум:

мај 21, 2023

Автор:

Датум:

мај 21, 2023

Д-р Никола Маџунков, советник во општина Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

На Македонија и се потребни функционални институции и луѓе кои ќе бидат во служба на народот!

Денес бевме во посета на Босилово, Иловица и Штука!

Ова е Македонија 🇲🇰