strumica denes logo

Д-Р ЈАДРАНКА ПОЦКОВА Е КАНДИДАТ ЗА ПРАТЕНИК НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ИЗБОРНАТА ЕДИНИЦА 4!

Автор:

Датум:

март 28, 2024

Автор:

Датум:

март 28, 2024

Во Изборната единица 4 во која носител е потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски, на листата на пратеници  е Д-р Јадранка Поцкова од Струмица.

Листата беше соопштена од Тимчо Муцунски кој изјави дека овие избори се всушност одлука за тоа каква Македонија сакаме. Нивната, таа на власта, затворена, омаловажена, криминализирана, или онаа Македонија каква народот ја сака, и за каква се бориме. Македонија со надеж, иднина и сигурност.