Д-Р ЈАДРАНКА ПОЦКОВА СО НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ ГИ ИЗРАДУВА ШТИТЕНИЦИТЕ НА ЈУ ЗАВОД ЗА ЗАШТИТА И РЕХАЛИБИТАЦИЈА – БАЊА БАНСКО!

декември 13, 2020

Д-р Јадранка Поцкова, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Денеска Ви пренесувам радост и благослов кој зрачи од пораката на штитениците на ЈУ Завод за заштита и рехабилитација Бања Банско:

Срцата од Банско чукаат со љубов и милост за секој добронамерен пријател.

Нашата преземена задача е да посветиме внимание и да создадеме еднакви можности за живот и работа на секого во современото македонско општество.
Скромни предновогодишни подароци во знак на продолжување на традицијата со почитување на мерките и многу искрени и добри желби!

Новата 2021 Година да ни биде среќна, да ни ги оствари желбите за здравје, слобода и рамноправност.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: