ЧУДОТО ОД ДЕТЕ МАКЕДОН ОСВОИ ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА СВЕТСКИ НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА!

ноември 13, 2023

Чудото од дете повторно ги изненади сите. Македон освои златен медал на светскиот натпревар од есенскиот дел „Математика без граници“. Златно дете, златен медал. Браво!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: