Home

Perdormire
Струмица

ЧЕСТИТКИ: СТРУМИЧАНКАТА СЛАВИЦА АНГЕЛОВА ГО ОСВОИ ТРЕТОТО МЕСТО ВО ОНЛАЈН НАТПРЕВАРОТ ОРГАНИЗИРАН ОД КАЛИОПИ!

Home

Талентираната струмичанка Славица Ангелова за која сме пишувале доста во минатото, овојпат со своите гласовни способности успеа да ја шармира и големата музичка ѕвезда Калиопи.

Калиопи организираше онлајн натпревар за млади таленти во повеќе категории, натпревар во кој учествуваше и Ангелова.

Натпреварот траеше шест недели, а во категоријата „vocal cover“ Славица Ангелова го освои третото место. Честитки! Во продолжение погледнете ја нејзината изведба:

https://www.facebook.com/KaliopiOfficialPage/videos/2614223042232762/?t=20