strumica denes logo

БУТИКОТ „КОКО-ПЕРЛА“ ВО „ГЛОБАЛ“, ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 075 447 666!

Автор:

Датум:

август 12, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 12, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Бутикот „КОКО-ПЕРЛА“ кој се наоѓа во „ГЛОБАЛ“, има потреба од девојка за работа. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 075/447-666 или директно во бутикот на втори спрат во „ГЛОБАЛ“.