Home

Perdormire
Реклама Струмица

БРЗА ПОШТА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА: ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ИМА ПОТРЕБА ОД ШОФЕР СО ПОЛОЖЕНА Ц КАТЕГОРИЈА И ТАХОГРАФСКА КАРТИЦА!

Home

Брза пошта – ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС вработува шофер за кружно возење со положена Ц категорија и тахографска картица. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 245 201