БРЗА ПОШТА „ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС“ ВРАБОТУВА КУРИР СО ПОЛОЖЕНА Б КАТЕГОРИЈА ЗА ДОСТАВА ВО РЕОНОТ НА СТРУМИЦА!

март 23, 2022

Брза пошта „ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС“ има потреба од курир со положена Б категорија за достава во ренот на Струмица. Сите заинтересирани кандидати може да се пријават на следниот телефонски број: 071 245 201. Предност имаат кандидатите со искуство!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: