БРАВО УБАВИЦИ: БЛИЗНАЧКИ ОД СТРУМИЦА ГИ ДОНИРАА СВОИТЕ ПЛЕТЕНКИ ЗА ДА ИМ ЈА ВРАТАТ НАСМЕВКАТА НА БОЛНИТЕ ДЕЧИЊА!

јуни 24, 2021

Одраз на родителското воспитување и вреднување на животните вредности. Десетгодишните близначки од Струмица ги донираа своите плетенки за да им ја вратат насмевката на болните дечиња. Како медиум се радуваме што имаме можност овој период да споделуваме повеќе вакви примери. Браво девојчиња!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: