БРАВО: СТРУМИЧКИТЕ КОМПАНИИ „РИВЕРСОФТ“ И „РИВЕРСОУНД“ ЈА ИСПОЛНИЈА ЖЕЛБАТА НА ДВЕ СЕМЕЈСТВА И ДОНИРАА НОВА БЕЛА ТЕХНИКА!

јануари 11, 2022

Тони Костов, сопственик на „Риверсофт“ :

RiverSoft & RiverSound , ја исполнија ветената донација за Божиќните празници за две семејства од Валандово. Донираниот ваучер денес стана реалност.
Денес овие две семејства добија нова бела техника од нашиот бренд VOX.

Мотивот за донација е поголем од се и нашата компанија нема да застане овде и ќе бидеме верни помагатели и донатори на семејства на кои тоа им е неопходно.
Благодарност до нашите вработени кои несебично не подржуваат во ова наше дело кое значи хуманост и општествено одговорна компанија.

А Вас почитувани клиенти Ве охрабруваме да купувате техника од брендот на VOX, со тоа не подржувате да продолжиме со донациите заедно со Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina .

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: