strumica denes logo

БРАВО: ПОЛИЦИСКИ СЛУЖБЕНИК АПЕЛИРА ДО ОСТАНАТИТЕ КОЛЕГИ ДА НЕ ГО КАЗНУВААТ НАПАТЕНИОТ МАКЕДОНСКИ НАРОД!

Автор:

Датум:

февруари 12, 2024

Автор:

Датум:

февруари 12, 2024

Боби Додевски, полициски службеник во Република Македонија:

👮‍♀️🇲🇰👮Како полициски службеник во Република Македонија апелирам до сите мои добронамерни колеги,да се воздржуваат од казни на овој напатен македонски народ уништуван од сите страни,наша работа во овие моменти е да го заштитиме сопствениот народ а не да го дотепаме и онака сиромашниот народ кој секој ден врзува крај со крај,пред се ние сме сервис-послуга на граѓаните,да се ставиме сите ние во нивна кожа.Како полицаец со долгогодишно полициско искуство,ви кажувам дека имаме право а и човечки е да го предупредиме и да му укажиме на граѓанинот,во најкраток можен рок да си ги замени личните документи.Со должна почит кон сите вас.👮‍♀️🇲🇰👮.
Да живее РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА