БРАВО, БРАВО: СТРУМИЧКИТЕ БАИРЏИИ СЕ ОРГАНИЗИРААТ – АЈДЕ ДО НОВА ГОДИНА ЕЛКАТА НА СВ.ИЛИЈА ДА ЈА НАПОЛНИМЕ СО ЛАМПИОНИ!

декември 15, 2020

Струмичките баирџии апелираат до сите струмичани кои пешачат до Св.Илија, доколку се во можност со себе да понесат  барем по еден лампион и елката на Св.Илија да ја украсиме. Браво за оваа акција.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: