БОРЧЕ ЦВЕТКОВ Е НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СДСМ ВО СТРУМИЦА!

март 15, 2022

Струмичанецот Борче Цветков со поддршка од лидерот на СДСМ Димитар Ковачевски, беше назначен за нов претседател на СДСМ во Струмица.

Цветков доби поддршка и од градоначалникот на општина Струмица, Коста Костадинов:

„Ние не сме тим затоа што само работиме заедно! Ние сме тим затоа што ние се почитуваме, си веруваме и се грижиме едни за други. Нека е со среќа претседателе!“

Инаку, Борче Цветков доаѓа на местото на Марјан Даскаловски кој долги години раководеше со струмичкото СДСМ.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: