БОРБАТА ЗА ТОМЕ ПРОДОЛЖУВА, ПОСТАВЕНИ БИЛБОРДИ НА КОИ СЕ ИСПИШАНИ БРОЕВИТЕ ЗА ДОНАЦИИ И ДЕНАРСКАТА СМЕТКА!

јули 8, 2019

 

Почитувани пријатели и поддржувачи на Томе, до сега сите заедно успеавме да собереме дел од средствата за неговото лекување во Русија на што сме од срце благодарни, но се’ уште не се собрани сите потребни средства. Ве повикуваме повторно сите заедно да ги здружиме силите и да ја извојуваме заедно битката за нашиот Томе. Заедно сме посилни, ЗА ТОМЕ!!!!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: