strumica denes logo

Бонусот на ЕВРОТИП може да ти донесе добивка до 3 милиони денари-Посетете ја најблиската обложувалница во Струмица!

Автор:

Датум:

април 11, 2019

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 11, 2019

Категории:

Реклама, Струмица

Посети ја најблиската обложувалница на ЕВРОТИП во Струмица, Босилово, Василево или Валандово и побарај евротип клуб картичка, која може да ти донесе добивка до 3 милиони денари. Тикетот доколку е уплатен на Евротип клуб картичка ви ја зголемува добивката до неверојатни 467%. Се што треба да направите е да пополните формулар за добивање клуб картичка. Истата веднаш ја добивате од обложувалницата. Искористете ги бенефициите на клуб картичката за лојалност.
(прилог слика)

❓❓❓Зошто Евротип КЛУБ КАРТИЧКА ❓❓❓
Затоа што тикет уплатен на Евротип Клуб Картичка Ви ја зголемува добивката до неверојатни 467 % ❗
Со картичката се логирате на нашата веб страна, креирате брзи тикети и ги следите вашите одбрани типови.
✅ Бидете наш член, аплицирајте за клуб картичка и следете не, ве очекуваат многу изненадувања❗❓💰📝💰️🔝