„БОНИТА“ ВРАБОТУВА ШАНКЕР ИЛИ ШАНКЕРКА – УСЛОВИТЕ И ПЛАТАТА СЕ ОДЛИЧНИ, ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 327 122 И 078 327 123!

септември 2, 2021

„БОНИТА“ вработува шанкер или шанкерка. Условите и платата се одлични, сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски броеви: 078 327 122 И 078 327 123.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ