strumica denes logo

„БОНИТА“ ВРАБОТУВА КУВАР/КА СО РАБОТНО ИСКУСТВО – ПЛАТА ОДЛИЧНА!

Автор:

Датум:

јуни 21, 2024

Автор:

Датум:

јуни 21, 2024

Пица ресторанот „Бонита“ пица го проширува својот тим и има потреба од вработени на следните позиции:

Кувар/ка со работно искуство!

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се пријават на следниот телефонски број: 078 327 122