strumica denes logo

„БОНИТА“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР И ПОМОШНИК КЕЛНЕР – ПЛАТА ОДЛИЧНА!

Автор:

Датум:

април 13, 2024

Автор:

Датум:

април 13, 2024

„Бонита“ вработува КЕЛНЕР и ПОМОШНИК КЕЛНЕР. Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на 078 327 122 или директно во пицеријата.