БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ЕКИПАТА НА СПОРТ ВИСИОН ВО СТРУМИЦА: СЕ ВРАБОТУВА ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – ПЛАТА+БОНУСИ И ПРОФЕСИОНАЛЕН РАЗВОЈ И НАПРЕДОК!

јуни 3, 2021

Проверете зошто НИЕ СМЕ ЕКИПА!

Спорт Висион има потреба од професионални, комуникативни и креативни луѓе кои сакаат да бидат дел од нашата Екипа. Со цел континуиран развој и унапредување на компанијата, објавуваме оглас за вработување на

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – СТРУМИЦА

Доколку сте:

– Енергични

– Комуникативни

– Лојални

– Амбициозни

– Љубопитни

Услови:

– ССС/ВСС

– со или без работно искуство

– англиски јазик – мин. А1 ниво

– познавање на MS Office пакет

Нудмие:

– основна плата + бонуси

– тимска работа

– професионален развој и напредок

Работни задачи:

– Услуга на потрошувачи во продажен салон

– Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата

– Организација и средување на магацински простор

– Одржување на хигиена во малопродажен објект

Ги покануваме да аплицираат сите кандидати кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат во бараниот профил. Апликацијата, со Вашето CV и Мотивационо Писмо, испратете ја на е-mail адреса kariera@sportvision.mk до 17.6.2021 година со назнака “Продажен асистент – СТРУМИЦА”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: