БЕНЗИНСКАТА СТАНИЦА „ECO OIL“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКИ И МОМЧИЊА ЗА РАБОТА!

јули 5, 2022

Поради зголемениот обем на работа, бензинската станица „ECO OIL“ има потреба од девојки и момчиња за работа. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070/253-557

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: