Home

Perdormire
Реклама Струмица

„БАТЕРФЛАЈ“ ВО „ГЛОБАЛ“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЧКИ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 071 310 120!

Home

„БАТЕРФЛАЈ“ кој се наоѓа на самиот влез на „ГЛОБАЛ“ вработува работнички. Сите заинтересирани за подетални информации да се пријават на следниот телефонски број: 071 310 120!