Home

Perdormire
Струмица

„АВАТАР“ ВЕТУВА УШТЕ ЕДЕН ВИКЕНД ИСПОЛНЕТ СО МНОГУ САБОТА, ВО ПЕТОК ИНСТРУМЕНТАЛ БЕНД, ВО САБОТА НЕЗАМЕНЛИВИОТ ДЈ МАТС!

Home

📣🅰️ватарци, спремни за уште еден викед исполнет со многу забава?

📍 #петок – InstruMENTAL band

📍 #сабота – #hiphop & #rnb / Dj Mats

🍾 За викендов, ви спремивме #SpecialOffer и тоа 👇

➡️1L #SMIRNOFF = #1500мкд

➡️1L #STOCK84 = #1200мкд

Не чекајте, ☎️ во рака и резервирајте❗

#резервации смс/вибер👇

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Стефан – 078/366-755

📱Мартин Величковски – 072/528-746

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!💚