Home

Perdormire
Струмица

„АВАТАР“ НАЈАВИ БОГАТ МУЗИЧКИ ВИКЕНД: ВО ЧЕТВРТОК ДЈ К-105 И ДЈ ЗДРАВКО, ВО ПЕТОК СЕ ЛЕГАТО БЕНД, ВО САБОТА ПОЗНАТИОТ СЛАТКАРИСТИКА И ВО НЕДЕЛА ЖИВКО ДИНЕВ И ГАЛА БЕНД!

Home

Почитувани,
Ни претстои богат музички викенд.
Се надеваме дека и овој пат успеавме да ги одбереме најдобрите артисти и да ви понудиме добра забава.
Во викендот кој следува Ви ги најавуваме:
📍Раб.време 21:00 до 01:00

ЧЕТВРТОК 27/08/20

▶️Дј К-105 & Дј Здравко Влез: ❌Слободен

ПETOK 28/08/20

▶️Легато Бенд Влез: 100 ден ограничен број на влезници

САБОТА 29/08/20

▶️Слаткаристика Влез:150 ден ограничен број на влезници

НЕДЕЛА 30/08/20

▶️Живко Динев & Гала Бенд Влез: ❌Слободен

📍Според препораките, бројот на посетители ќе биде ограничен.