strumica denes logo

АТРАКТИВНАТА БАЛКАНСКА ЅВЕЗДА ТЕОДОРА ЏЕХВЕРОВИЧ ЗА ПРВ ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА ! ПРЕМИЕРНО ВО АКВАРИУС!

Автор:

Датум:

јуни 27, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 27, 2019

Категории:

Струмица

Почитувани, овој петок на 28ми Јуни, на наше големо задоволство, АКВАРИУС приредува спектакуларен настап на ТЕОДОРА ЏЕХВЕРОВИЧ, девојката која за кратко време го освои Балканот со нејзиниот атрактивен изглед и нејзините песни коишто станаа хитови. Да ги отпееме заедно со Теодора нејзините хитови како што се “Tom Ford” , “Story” , “Pari” , “Kristijan Grey” , “Borbena” и уште многу други нејзини и балкански хитови.

Веруваме дека ќе биде незаборавен настап и за женската и за машката популација!
Да се резервираме за незаборавно шоу, овој петок во АКВАРИУС!