АНКЕТА: Што најмногу и недостасува на Струмица, а што треба да се отфрли?

јуни 21, 2021
Strumica

Во големите градови како што е Струмица фалат многу работи. Некои велат дека фали забава, некои работа, некои пак викaат дека фалат луѓе. Но, факт е дека листата за работи кои треба да се направат и сменат во нашиот град се големи за градот да стане уште подобро место за живење. Затоа тимот на Струмица Денес подготви анкета на тема „Што најмногу и недостасува на Струмица, а што треба да се отфрли“. Вашите размислувања може да ги дадете во коментар.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: