strumica denes logo

АНКЕТА: НАРОДОТ БАРА САМ ДА ГИ ИЗБЕРЕ ПРАТЕНИЦИТЕ ВО СТРУМИЦА – КОЈ ТРЕБА ДА БИДЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ, А КОЈ ОД СДСМ?

Автор:

Датум:

февруари 24, 2020

Автор:

Датум:

февруари 24, 2020

Деновиве актуелна е темата за избор на пратениците од Струмица од двете најголеми политички партии ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ за предвремените парламентарни избори кои ќе се одржат на 12 април или за нешто повеќе од еден месец. Низ чаршијата се спомнуваат повеќе имиња, но едно е јасно дека народот бара овојпат тој самиот да ги избере пратениците. Затоа во коментар напишете кои би биле најдобри решенија на двете политички партии за пратеници од Струмица?