Home

Perdormire
Струмица

АНКЕТА: ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА ОД ЈУЛИ ИДНАТА ГОДИНА, ДА ИЛИ НЕ?

Home

Се погласни се најавите за декриминализација на марихуаната по неколкуте состаноци на владата и невладините организации кои се за слободно и рекреативно користење на канабисот. Од Здружението „Билка“ за Денар велат дека очекуваат властите од јули идната година да дозволат граѓаните слободно да може да консумираат канабис.

Дали сте за легализација на марихуана? Вашите размислувања дадете ги во коментар!