strumica denes logo

АНКЕТА: ДАЛИ СЕ СОГЛАСУВАТЕ СО НОВИТЕ МЕРКИ КОИ ЌЕ ВАЖАТ ОД 16 АВГУСТ?

Автор:

Датум:

август 10, 2021

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

август 10, 2021

Категории:

Струмица
????????????????????????????????????

Уште само неколку дена до стапување во сила на новите мерки за угостителската дејност.

Мислењата на граѓаните се поделени, а има и такви кои ќе се вакцинираат само за да можат на раат да пијат кафе.

Дали се согласувате Вие со новите мерки?