strumica denes logo

(АНКЕТА) ДАЛИ МОТОРИТЕ НАВЕЧЕР ИМ ПРЕЧАТ НА СТРУМИЧАНИ?

Автор:

Датум:

јуни 5, 2021

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 5, 2021

Категории:

Струмица

Струмичани деновиве се жалат од преголемата врева која ја прават моторите во Струмица, особено во вечерните часови. Тие велат дека покрај вревата, некогаш улиците знаат да бидат и небезбедни поради брзината која е поголема од дозволеното.