Home

Perdormire
Здравје Струмица

АНКЕТА: ДАЛИ ЈА ПРИФАЌАТЕ ОСТАВКАТА НА ВЕНКО ФИЛИПЧЕ?

Home

Министерот за здравство Венко Филипче, вчера на прес конференција понуди оставки од морални причини по несреќата во Тетово. Дали мислите дека е потребно оставката да биде прифатена пред да заврши истрагата?