„АЛ-МАКС“ ВРАБОТУВА ШОФЕРИ СО Ц КАТЕГОРИЈА!

април 19, 2022

Познатата струмичка компанија „АЛ-МАКС“ вработува шофери со Ц категорија. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 075 310 920

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ