strumica denes logo

АКВАРИУС ВО НЕДЕЛА НА 4 АВГУСТ ГО СЛАВИ СВОЈОТ 19 РОДЕНДЕН, НАЈАВЕНИ ГОЛЕМИ РОДЕНДЕНСКИ ИЗНЕНАДУВАЊА!

Автор:

Датум:

јули 31, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 31, 2019

Категории:

Струмица

Дами и Господа,

Чест ни е да Ве поканиме на големата 19 годишна роденденска забава на Диско Базен AQUARIUS на 4ти Август, во недела.

Со отворањето на Диско Базен AQUARIUS како единствен клуб во Струмица кој што го краси базен по светски стандарди, се промени ноќниот живот во Струмица со многубројни журки под отворено небо, со реномирани диџеи, како и концерти на многу македонски и балкански звучни имиња.

AQUARIUS како забавен базен и клуб привлече многу посетители како од Македонија, така и од странство.

AQUARIUS од срце Ви благодари што непрекинато градиме заедничка историја и заеднички спомени 🙏

Во недела, на 4ти Август, AQUARIUS како добар домаќин и славеник ќе ве забавува со одлична роденденска програма:

🎧🎶🎛DJ TIGHBEATS

🎧🎶🎛DJ THE MISTER

🧜‍♀️💃 DANCE SHOW

🎁🎈🎊РОДЕНДЕНСКИ ИЗНЕНАДУВАЊА

🎇🎆 ОГНОМЕТИ

Почеток| 21:30

Резервирајте се за одлична летна неделна ноќ 📲📲📲

Тања Пандева:072-623-472

Стефан Наков:078-366-755

Виктор Тушевски:076-214-626

Ивана Беџовска:070-433-545

Борис Ризовски:078-402-241

Томе Томе:078-404-915

Бранкица Босилјанова:078-880-078

Љупка Ристова:071-248-474

Мики Русин:078-317-802