strumica denes logo

АКВАРИУС приредува 1000 причини за забава, легендарниот Игор Џамбазов и Нокаут во петок во Струмица!

Автор:

Датум:

јули 2, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 2, 2019

Категории:

Струмица

Диско Базен АКВАРИУС во соработка со агенцијата Евентум организира концерт на најдобрите македонски артисти и ненадминливи хитмејкери. На 5ти Јули со почеток во 21:30 во Струмица се спојуваат бендот НОКАУТ и извонредниот ИГОР ЏАМБАЗОВ.

НОКАУТ со Игор Џамвазов веќе две децении се најбараните изведувачи за концертни настапи низ Македонија.

Особено задоволство е што ги имаме заедно на сцена под отворено небо.
Оваа комбинација нуди 1000 причини за забава!

Резервирајте си незаборавна забава со најдобрите меѓу нас и незаборавните рефрени на “Лебедот Бел” , “Знаеш каде да ме најдеш”, “Кога ме сакаш ти”, Што бараш ти во моја песна”, Мене ми припаѓаш”, “1000 причини за крај”, “Ти си таа” и уште многу други хитови.
Резервации на:
📲Тања Пандева:072-623-472
📲Стефан Наков:078-366-755
📲Виктор Тушевски:076-214-626
📲Софија Андонова:070-228-765
📲Борис Ризовски:078-402-241
📲Љупка Ристова:071-248-474
📲Боби Николов:071-332-712
📲Бранкица Босилјанова:078-880-078