АД НЕМЕТАЛИ „ОГРАЖДЕН“-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ОПЕРАТОР НА ПОЛУАВТОМАТСКА МАШИНА!

јули 7, 2022

АД НЕМЕТАЛИ „ОГРАЖДЕН“-СТРУМИЦА вработува ОПЕРАТОР НА ПОЛУАВТОМАТСКА МАШИНА. Плата по договор. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 075 310 642

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: