А ЗОШТО ДА НЕ? КОЗИ НА КРОВОТ НА НЕРВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО СТРУМИЦА!

јуни 30, 2021

Дали планираат „самоубиство“ или решиле само да се фотографираат, уште не се знае. Но, важно козите се качени на кровот на нервното одделение во Струмица.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: