strumica denes logo

ТЕХНОКЛИМА НАСКОРО И ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА „ЛЕНИНОВА“

Автор:

Датум:

мај 18, 2024

Автор:

Датум:

мај 18, 2024

ТЕХНОКЛИМА со постоење од 2000-та година, наскоро и во Струмица на локација ул Ленинова бр 102 Струмица.

ТЕХНОКЛИМА е една од првите фирми на пазарот со уреди и системи за централна климатизација и вентилација.

Компанија што на пазарот нуди високо квалитетни производи според светски стандарди, со цел добивање на квалитетно и ефикасно решение од областа на климатизација ( ладење и греење) и вентилација.

Со повеќе детали наскоро на Струмица Денес.