strumica denes logo

ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА, КЕЛНЕР И ШАНКЕР – ВРАБОТУВАЊЕ И ОДЛИЧНА ПЛАТА СО ОБЕЗБЕДЕНО СМЕСТУВАЊЕ И БОНУСИ ВО THE FIRST COFFEE & POLL BAR ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

мај 20, 2024

Автор:

Датум:

мај 20, 2024

The First Coffee & Pool Bar вработува во Струмица СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО. Се бара:

– ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА

– КЕЛНЕР

– ШАНКЕР

Сите заинтетресирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 253 212

Плата одлична, обезбедено сместување и бонуси.