ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „МАРТИ ХИГИЕНА“ ИМА ПОТРЕБА ОД ХИГИЕНИЧАРИ ЗА СТАНБЕН И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР – ПЛАТА ОДЛИЧНА СО БОНУСИ!

октомври 26, 2021

ДПТУ „МАРТИ ХИГИЕНА“ ДООЕЛ од Струмица, има потреба од повеќе работници за позиција:

ХИГИЕНИЧАР ЗА СТАНБЕН И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР.

Бараме:

– Точно и навремено почнување и завршување на дадената задача
– Способност за работа во тим
– Одговорност и флексибилност
– Претходно работно искуство

Нудиме:

– Работа во пријатни услови
– 40 работни часа
– Плата солидна + бонуси

Пријавете се на телефон 078 314 801 или во просториите на „Марти Хигиена“ на „Васил Сурчев“ бр.14

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: