Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО СРЕДА ГОЛЕМО ОТВОРАЊЕ НА АПТЕКА „ЕРИКС“ ВО СТРУМИЦА – ИСКОРИСТЕТЕ ГИ МНОГУТЕ ПОПУСТИ И ПОДАРОЦИ!

Home

На 12.10.2022, Среда големо отварање на АПТЕКА ЕРИКС!! 🥳🥳

Ве покануваме да нѐ посетите и да ги искористете многуте попусти и подароци!

👉 БЕСПЛАТНА анализа на минерално-витамински статус
👉 20% ПОПУСТ на цела медицинска козметика
👉 БЕСПЛАТНО мерење шеќер во крвта
👉 БЕСПЛАТНО мерење крвен притисок
👉 10% ПОПУСТ на ортопедски обувки
👉 БЕСПЛАТНА дегустација на чаеви и топли напитоци од брендот LIVSANE

НОВА АПТЕКА – СТАРА ЛОКАЦИЈА!!

Ул. Мајка Тереза бр. 3 / нас. Карпош (наспроти маркет Црвена Ружа)