Home

Perdormire
Струмица

УШТЕ ЕДНА УБАВИНА НА НЕБОТО: НА 27 АПРИЛ ЌЕ ЈА ВИДИМЕ ПРВАТА СУПЕРМЕСЕЧИНА ЗА 2021 ГОДИНА!

Home

Супермесечина на 27 април ќе го осветлува небото. Супермесечината се случува кога Месечината е малку поблизу до Земјата отколку вообичаено, а ефектот е највидлив кога Месечината е полна.