Home

Perdormire
СДСМ Струмица

СТРУМИЧАНЕЦОТ ФИДАН КОЛЕВ ИЗБРАН ЗА КООРДИНАТОР НА СДСМ НА ЈУГОИСТОЧНИОТ РЕГИОН!

Home

Струмичанецот Фидан Колев на предлог на претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски, Генералниот секретар Миле Зечевиќ и Извршниот одбор на СДСМ на денешната трета седница, избран е за нов координатор на југоисточниот регион.

„Ви благодарам на довербата, заедно Струмица, Радовиш, Конче, Василево, Босилово, Ново Село, Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија, ќе бидат сдсмовски бастиони. Заедно со претседателите на општинските и локалните раководства ќе работиме и креираме политики за подобар живот во југоистокот. ЗАЕДНО ЗА СДСМ‼️“ – напиша Колев на неговиот фејсбук профил.