strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА, РАБОТНИК ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ДВОР И ХИГИЕНИЧАРКА ВО „ПИЦЕРИЈА ПАРК БОСИЛОВО“ ВО ДАБИЛЕ!

Автор:

Датум:

јули 4, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 4, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Пицерија „ПАРК“ со нова локација во Дабиле на излезот кон Босилово и имаат потреба од зголемување на персоналот. Се бараат:

– ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА
– РАБОТНИК ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ДВОР
– ХИГИЕНИЧАРКА

Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на: 070 347 976