„ПРИНЦ КАФЕ“ ВО ГЛОБАЛ ВРАБОТУВА МОМЧИЊА И ДЕВОЈКИ – 1.000 ДЕНАРИ ДНЕВНИЦА!

февруари 22, 2022

„ПРИНЦ КАФЕ“ во „ГЛОБАЛ“ вработува:

– ШАНКЕРИ ИЛИ ШАНКЕРКИ
– КЕЛНЕРИ ИЛИ КЕЛНЕРКИ

Сите заинтересирани може да се пријават на: 078 298 017

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: