ПРВО МЕСТО 100.000 ДЕНАРИ, ПРИЈАВЕТЕ СЕ: НОВОГОДИШНО-БОЖИЌЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО КУКЛИШ ОД 16 ДЕКЕМВРИ СО ГОЛЕМ ПАРИЧЕН НАГРАДЕН ФОНД!

декември 6, 2022

Од 16 декември во Куклиш ќе започне турнир во мал фудбал кој ќе трае до Божиќ кога ќе се одигра финалниот натпревар. Сите оние кои сакаат да играат на истиот турнир, може да се пријават до 15 декември на следните телефонски броеви:

078-437-551 Драган
078-552-498 Христијан

Учеството на екипите е 4.000 денари.

1 МЕСТО – 100.000 ДЕНАРИ
2 МЕСТО – 60.000 ДЕНАРИ
3 МЕСТО – 30.000 ДЕНАРИ

НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ГОЛМАН
НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ
НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ИГРАЧ

Богат паричен награден фонд и многу изненадувања. Пријавете се!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: